Elementor Pro kopen? Lees dit eerst

Elementor Pro kopen? Is het het waard? In dit artikel vertellen wij alle functionaliteiten van de pro versie van Elementor. 

Elementor Pro kopen

Wat is Elementor Pro?

Elementor Pro is een premium plugin voor WordPress, een populaire content management system (CMS). Het is ontwikkeld om gebruikers te helpen professioneel ogende websites te maken zonder dat ze hiervoor codeerkennis nodig hebben.

Met de Pro versie kun je gemakkelijk pagina’s en berichten maken en bewerken met behulp van een visuele drag-and-drop editor. Je kunt verschillende elementen toevoegen, zoals afbeeldingen, videoplayers, formulieren en meer. Bovendien biedt Elementor Pro een groot aantal professioneel ontworpen sjablonen en widgets om je te helpen bij het maken van je website.

Een van de belangrijkste voordelen van de pro versie is dat het responsive design ondersteunt, wat betekent dat je website er goed uitziet op elk apparaat, of het nu een desktopcomputer, tablet of smartphone is. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen toegang hebben tot het internet via hun mobiele apparaten. Daarnaast kun je met deze editor elk apparaat los bekijken en ook los bewerken. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een titel erg groot te maken op de computer, maar op de mobiel de titel klein te houden of zelfs helemaal weg te laten. 

Elementor Pro biedt ook geavanceerde functies zoals animaties, parallax-effecten en de mogelijkheid om pop-ups te maken. Met de integratie met andere populaire plug-ins, zoals WooCommerce, kun je ook een online winkel maken met de pro versie.

In vergelijking met de gratis versie van Elementor, biedt Elementor Pro meer sjablonen, widgets en geavanceerde functies. Het is een goede optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een professioneel uitziende website met meer mogelijkheden dan de gratis versie biedt. Het grootste voordeel van de Pro-versie is dat je veel kosten bespaard op andere betaalde plug-ins omdat Elementor vele opties heeft. 

Samengevat is de pro versie van Elementor een premium plugin voor WordPress die gebruikers helpt professioneel ogende websites te maken zonder codeerkennis. Het biedt visuele drag-and-drop editing, professioneel ontworpen sjablonen en widgets, responsieve design en geavanceerde functies zoals animaties en pop-ups. Als je op zoek bent naar een manier om je website naar een hoger niveau te tillen, kan de pro versie een uitstekende keuze zijn.

Bekijk de prijzen van Elementor Pro

Elementor pagina

Waarom zou je Elementor Pro gebruiken?

Elementor is een populaire plug-in voor WordPress die wordt gebruikt om websites te bouwen en te ontwerpen. De plug-in biedt een aantal voordelen voor gebruikers die hun website willen opzetten of aanpassen. Hier zijn enkele redenen waarom je de Pro versie zou overwegen:

 • Visuele drag-and-drop-editor: De Pro versie biedt een visuele drag-and-drop-editor waarmee gebruikers elementen op hun website kunnen slepen en neerzetten om de layout te ontwerpen. Dit maakt het gemakkelijker om een professioneel uitziende website te maken zonder dat je hoeft te coderen.
 • Responsive ontwerpen: De Pro versie zorgt ervoor dat je website er op elk apparaat goed uitziet, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen hun websites bezoeken op mobiele apparaten.
 • Veel widgets en templates: Elementor Pro biedt een grote selectie van widgets en templates die je kunt gebruiken om je website te ontwerpen. Dit maakt het gemakkelijk om je website snel op te zetten en aan te passen aan je specifieke behoeften.
 • Geavanceerde functionaliteit: Elementor Pro biedt geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om pop-ups en vormen te maken, animaties toe te voegen en integraties met andere services te maken. Dit maakt het gemakkelijker om je website te laten doen wat je wilt.
 • Goede klantenondersteuning: De Pro versie biedt goede klantenondersteuning, met een actief forum waar gebruikers vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen van de ontwikkelaars en andere gebruikers. Dit kan je helpen als je vastloopt of problemen ondervindt tijdens het gebruik van de plug-in.

Samengevat biedt de Pro versie een visuele drag-and-drop-editor, responsive ontwerpen, veel widgets en templates, geavanceerde functionaliteit en goede klantenondersteuning. Al deze factoren maken het een uitstekende keuze voor mensen die hun website willen opzetten of aanpassen

Wat zijn de voordelen van Elementor Pro?

Elementor Pro is een premium versie van Elementor, een populaire plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professioneel ogende websites te maken zonder kennis van code. Hieronder volgen enkele voordelen van Elementor Pro:

 • Meer widgets: Elementor Pro biedt meer widgets dan de gratis versie, waaronder widgets voor animaties, carrousels, formulieren, iconen, kaarten, mediaspelers en meer.
 • Meer templates: De premiumversie biedt meer templates voor verschillende soorten websites, zoals blogs, online winkels, bedrijfswebsites en portfoliowebsites.
 • Meer stijlen: De Pro versie biedt meer stijlen voor widgets, zodat gebruikers hun website een professionele uitstraling kunnen geven.
 • Pop-ups en alertbalken: De Pro versie biedt de mogelijkheid om pop-ups en alertbalken te maken om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld aanbiedingen of belangrijke mededelingen.
 • Integraties met andere diensten: De Pro versie biedt integraties met verschillende andere diensten, zoals een e-mailmarketingplatform, CRM-systemen en socialmedia-platforms.
 • E-commerce functies: De premium versi biedt functies voor het maken van online winkels, zoals productblokken, winkelwagens en afrekenpagina’s samen met Woocommerce.
 • Widgets voor abonnementen en aanmeldingen: Elementor Pro biedt widgets voor het maken van abonnementenformulieren en aanmeldingsformulieren voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven of webinars.
 • Custom CSS: Elementor Pro biedt de mogelijkheid om custom CSS toe te voegen, zodat gebruikers hun website nog verder kunnen aanpassen.
 • Prioriteits technische ondersteuning: Als gebruiker van de premium versie heb je recht op prioriteits technische ondersteuning van het Elementor team.
 • Geen beperkingen: Elementor Pro heeft geen beperkingen op het aantal pagina’s of berichten dat je kunt maken met de plug-in.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Wat zijn de belangrijkste functies van Elementor Pro?

Elementor is een populaire plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professioneel ogende websites te bouwen zonder dat ze hiervoor codering nodig hebben. De Pro-versie van Elementor biedt een aantal extra functies en mogelijkheden die niet beschikbaar zijn in de gratis versie van de plug-in. In dit artikel zullen we de belangrijkste functies van de Pro versie bespreken.

Eén van de belangrijkste functies van de Pro versie is de mogelijkheid om meerdere templates te gebruiken voor verschillende pagina’s op een website. Dit betekent dat gebruikers een standaard lay-out kunnen maken die ze op verschillende pagina’s op de website kunnen gebruiken, wat tijd bespaart en ervoor zorgt dat de website professioneel oogt.

Ook biedt de Pro versie de mogelijkheid om widgets te gebruiken die gebruikers op elke pagina van de website kunnen plaatsen. Dit betekent dat gebruikers zelf widgets kunnen maken, zoals een widget met sociale media knoppen of een widget met nieuwsberichten, die ze op elke pagina van de website kunnen plaatsen.

Verder biedt Elementor Pro de mogelijkheid om formulieren te gebruiken en te integreren met populaire e-mail marketing tools, zoals Mailchimp. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om contactformulieren op hun website te plaatsen en te integreren met e-mail marketingcampagnes.

Daarnaast biedt de Pro versie de mogelijkheid om animaties en overgangseffecten toe te voegen aan verschillende elementen op de website. Dit kan ervoor zorgen dat de website visueel aantrekkelijker wordt en de gebruikerservaring verbeterd.

Tot slot biedt Elementor Pro de mogelijkheid om websites te bouwen die volledig responsive zijn, wat betekent dat ze goed zullen werken op alle soorten apparaten, zoals computers, tablets en smartphones. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen toegang hebben tot het internet via hun mobiele apparaat en het belangrijk is dat websites goed werken op deze apparaten.

In samenvatting zijn de belangrijkste functies van de Pro versie de mogelijkheid om meerdere templates te gebruiken, widgets te maken en te integreren met e-mail marketingtools, animaties en overgangseffecten toe te voegen en websites te bouwen die volledig responsive zijn. Deze functies maken het gemakkelijker voor gebruikers om professioneel ogende websites te bouwen zonder dat ze hiervoor codering nodig hebben.

Elementor Pro widgets

Hoe maak je een website met Elementor Pro?

Elementor Pro is een populaire pagina en websitebouwer voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professionele websites te maken zonder dat ze hiervoor codeerkennis nodig hebben. In dit hoofdstuk zal ik stap voor stap uitleggen hoe je een website kunt maken met de Pro versie.

Stap 1: Installeer WordPress

Voordat je kunt beginnen met het maken van een website met de Pro versie, heb je eerst een WordPress website nodig. Als je deze al hebt, kun je naar de volgende stap gaan. Als je nog geen WordPress website hebt, kun je deze installeren door het volgen van deze stappen:

 • Ga naar wordpress.org en klik op de knop “Start nu”.
 • Selecteer de optie “Ik heb al een hostingprovider en een domeinnaam”.
 • Volg de stappen op het scherm om WordPress te installeren op je hostingaccount.

Daarnaast kun je ook niet direct via WordPress dit systeem installeren. Dit doe je door:

Stap 2: Installeer Elementor Pro

Nu je WordPress hebt geïnstalleerd, kun je Elementor Pro installeren en activeren. Dit doe je door het volgende te doen:

 1. Ga naar het WordPress dashboard en klik op “Plug-ins” in het menu aan de linkerkant.
 2. Klik op “Voeg nieuwe plug-in toe” en zoek naar “Elementor”.
 3. Klik op “Installeer nu” en wacht tot de installatie is voltooid.
 4. Klik op “Activeren” om Elementor Pro te activeren.
 5.  Ga naar de website van Elementor
 6. Koop de pro-versie
 7. Download de plug-in op de website
 8. Upload de plug-in naar WordPress

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om Elementor te downloaden op de website zelf van Elementor en deze plug-in vervolgens te importeren naar je WordPress website. 

Elementor installeren

Stap 3: Maak een nieuwe pagina

Nu je Elementor Pro hebt geïnstalleerd en geactiveerd, kun je een nieuwe pagina maken. Dit doe je door het volgende te doen:

 1. Ga naar het WordPress dashboard en klik op “Pagina’s” in het menu aan de linkerkant.
 2. Klik op “Voeg nieuwe pagina toe” en geef je pagina een naam.
 3. Klik op “Bewerken met Elementor” om de pagina te openen in de Elementor editor.
Nieuwe elementor pagina maken

Stap 4: Voeg elementen toe aan je pagina

Nu je de Elementor editor hebt geopend, kun je elementen toevoegen aan je pagina. Elementen zijn kleine blokken met bepaalde functies, zoals tekst, afbeeldingen, knoppen en meer. Je kunt elementen toevoegen door het volgende te doen:

 1. Klik op het “+” -teken in de linkerbovenhoek van de editor om een nieuw element toe te voegen.
 2. Selecteer het element dat je wilt toevoegen uit de lijst met elementen.
 3. Sleep het element naar de gewenste positie op je pagina.
 4. Laat het element los waar je wilt. 
Elementen toevoegen aan elementor pagina

Wat zijn de verschillen tussen Elementor Pro en de gratis versie van Elementor?

Elementor is een populaire pagina bouwer voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professioneel ogende websites te maken zonder dat ze hoeven te coderen. Elementor heeft zowel een gratis als een betaalde versie, Elementor Pro, met verschillende functies en voordelen. In dit artikel zullen we de belangrijkste verschillen tussen Elementor Pro en de gratis versie van Elementor bespreken.

Leuk feitje: Elementor Pro was de eerste betaalde plug-in die ik heb gekocht in mijn WordPress carrière. 

Eén van de belangrijkste verschillen tussen de gratis en de betaalde versie van Elementor is het aantal beschikbare widgets. De gratis versie van Elementor heeft een beperkte selectie van widgets, terwijl de Pro versie een veel groter aantal widgets biedt, waaronder formulieren, sliders, iconen, accordeons en meer. Dit maakt de Pro versie geschikt voor gebruikers die meer flexibiliteit en functionaliteit nodig hebben voor hun website.

Ook heeft Elementor Pro meer opties voor het aanpassen van het uiterlijk van je website. De gratis versie biedt enkele basisstijlen voor elementen zoals knoppen en hoofdingen, terwijl de Pro versie je in staat stelt om de stijl van bijna elk element op je website aan te passen. Dit betekent dat je de kleuren, lettertypes, afmetingen en andere stijleigenschappen van je website kunt aanpassen om het uiterlijk te laten corresponderen met je merkidentiteit.

Elementor Pro biedt ook meer integraties met andere WordPress plug-ins en -diensten. De gratis versie van Elementor heeft enkele integraties, maar Elementor Pro biedt integraties met populaire marketing- en CRM-tools zoals ActiveCampaign, Drip en Mailchimp. Dit maakt het gemakkelijker om je marketing- en klantrelatiebeheer te integreren met je website.

Tot slot biedtde Pro versie ook meer opties voor het maken van op maat gemaakte sjablonen en het beheren van meerdere websites. Met de gratis versie van Elementor kun je sjablonen maken, maar deze optie is beperkt. Elementor Pro biedt je de mogelijkheid om op maat gemaakte sjablonen te maken en deze te gebruiken voor meerdere pagina’s op je website. Dit kan tijd besparen als je meerdere pagina’s op je website wilt maken die dezelfde opmaak hebben.

Samengevat biedt Elementor Pro een groter aantal widgets, meer aanpassingsmogelijkheden voor het uiterlijk van je website, meer integraties met andere website en meer opties voor het maken en beheren van sjablonen. 

Als je een beginnende gebruiker bent die op zoek is naar een eenvoudige manier om een professionele website te maken, kan de gratis versie van Elementor voldoende zijn. Maar als je meer functionaliteit en flexibiliteit nodig heeft, kan het de moeite waard zijn om te overwegen om te upgraden naar Elementor Pro. Bovendien biedt de Pro versie ook toegang tot professioneel ondersteuningspersoneel en regelmatige updates, wat kan helpen bij het behouden van een professioneel en up-to-date uiterlijk voor je website.

Hoe integreer je andere plug-ins met Elementor Pro?

Elementor Pro is een populaire page builder plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professioneel ogende websites te bouwen zonder veel te coderen. De plug-in biedt een visuele drag-and-drop editor die gebruikers in staat stelt om elementen op hun pagina’s te plaatsen en te bewerken.

Er zijn veel andere plug-ins beschikbaar voor WordPress die je kunt gebruiken om je website te verrijken met extra functionaliteit. Als je Elementor Pro gebruikt, wil je misschien weten hoe je deze andere plug-ins kunt integreren met Elementor Pro zodat je de voordelen van beide kunt benutten.

Er zijn verschillende manieren om andere plugins te integreren met Elementor Pro:

 • Widget van derden: Sommige plug-ins bieden specifieke widgets die je kunt gebruiken in Elementor Pro. Dit is een gemakkelijke manier om de functionaliteit van de plug-in direct in je Elementor-pagina’s te integreren. Je kunt deze widgets vinden in de “Widgets” -sectie van de Elementor-editor. Hier hoef je zelf dus helemaal niets voor te doen. Een voorbeeld van een plug-in die automatisch widgets toevoegd is de plug-in Woocommerce
 • Shortcodes: Sommige plug-ins bieden shortcodes die je kunt gebruiken om de plugin-functionaliteit op specifieke plaatsen op je pagina’s weer te geven. je kunt deze shortcodes gebruiken door een “Shortcode”widget in Elementor Pro te gebruiken en vervolgens de shortcode te plakken die door de plug-in is gegeven.
 • Template-import: Als je een bepaalde lay-out wilt maken die gebruik maakt van de functionaliteit van een andere plug-in, kun je een template maken met Elementor Pro en deze exporteren als een JSON-bestand. je kunt vervolgens deze template importeren in andere sites waar je Elementor Pro gebruikt en de functionaliteit van de andere plug-in gebruiken.
 • Hooks en filters: Als je meer geavanceerde integraties wilt maken, kun je gebruik maken van WordPress-hooks en filters om de functionaliteit van andere plug-ins te integreren in Elementor Pro. Dit vereist enige kennis van PHP en WordPress websites en het ontwikkelen hier van.

Samengevat kun je andere plug-ins integreren met Elementor Pro door gebruik te maken van widgets van derden, shortcodes, template-import of door gebruik te maken van WordPress-hooks en filters. Welke methode je kiest, hangt af van de functionaliteit die je wilt integreren en hoe geavanceerd je wilt gaan met de integratie. Ik hoop dat dit stuk je heeft geholpen bij het begrijpen van hoe je andere plug-ins kunt integreren met de Pro versie.

Wat zijn enkele van de beste Elementor Pro-thema’s?

Elementor is een populaire WordPress-plug-in voor visuele webontwerp en -bouw. De Pro-versie van Elementor biedt extra functies en mogelijkheden voor gebruikers die professioneel willen werken met het platform. Als je op zoek bent naar een professioneel thema om te gebruiken met Elementor Pro, zijn hier enkele van de beste opties die beschikbaar zijn:

Astra

Astra is een licht en snel thema dat gemakkelijk is aan te passen aan de behoeften van jouw website. Het biedt veel opties voor het aanpassen van de lay-out en het uiterlijk van je site, en is geoptimaliseerd voor snelle laadtijden. Astra werkt goed met Elementor Pro en biedt integratie met verschillende populaire WordPress plug-ins, waaronder WooCommerce.

Astra is gedeeltelijk gratis. Deze website zelf is ook gebouwd met Elementor Pro en de gratis versie van Astra. 

OceanWP

OceanWP is een ander veelzijdig thema dat goed werkt met Elementor Pro. Het biedt een grote selectie van demo-inhoud die je kunt gebruiken om snel een professionele website te bouwen. Het thema is ook geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en biedt integratie met verschillende populaire plug-ins, waaronder WooCommerce en WPForms.

Divi

Divi is een premium thema van Elegant Themes dat een krachtige page builder heeft ingebouwd. Het thema is volledig aanpasbaar en biedt veel opties voor het aanpassen van de lay-out en het uiterlijk van je site. Divi werkt goed met Elementor Pro en biedt integratie met verschillende populaire plug-ins, waaronder WooCommerce en Gravity Forms.

Avada

Avada is een premium thema dat bekend staat om zijn krachtige opties voor het aanpassen van de lay-out en het uiterlijk van je site. Het thema biedt een grote selectie van demo-inhoud die je kunt gebruiken om snel een professionele website te bouwen. Avada werkt goed met Elementor Pro en biedt integratie met verschillende populaire plug-ins, waaronder WooCommerce en Gravity Forms.

BeTheme

BeTheme is een premium thema dat een grote selectie van meer dan 400 demo-inhoud biedt om uit te kiezen. Het thema is volledig aanpasbaar en biedt veel opties voor het aanpassen van de lay-out en het uiterlijk van je site. BeTheme werkt goed met Elementor Pro en biedt integratie met verschillende populaire plug-ins, waaronder WooCommerce en Gravity Forms.

Al deze Elementor Pro thema’s laten je website er proffesioneel uitzien en technisch goed werken. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de beste Elementor Pro-thema’s die beschikbaar zijn. Er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van je website. Bij het kiezen van een thema is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de gebruiksvriendelijkheid, aanpasbaarheid, integratie met andere plug-ins en snelle laadtijden. Als je Elementor Pro gebruikt om je website te maken, is het ook belangrijk om te zoeken naar thema’s die specifiek zijn geoptimaliseerd voor gebruik met deze page builder.

Er zijn ook verschillende manieren waarop je Elementor Pro thema’s kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld zoeken in de WordPress thema marktplaats of op websites van derden die premium thema’s aanbieden. Het is ook een goed idee om te zoeken naar reviews en beoordelingen van gebruikers om te zien wat anderen zeggen over de verschillende opties.

Al met al zijn er veel goede Elementor Pro-thema’s beschikbaar voor gebruik bij het bouwen van een professionele website. Door te kiezen voor een thema dat aan je behoeften voldoet en goed werkt met Elementor Pro, kun je een professioneel uitziende website bouwen die aan al je eisen voldoet.

Hoe krijg je ondersteuning voor Elementor Pro?

Elementor Pro is een populaire plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professionele, responsieve websites te bouwen zonder enige technische kennis. Als je Elementor Pro hebt aangeschaft en ondersteuning nodig hebt, zijn er een aantal manieren om hulp te krijgen.

Ten eerste kan je altijd de documentatie van de premium versie raadplegen. Dit is een uitgebreide verzameling van handleidingen, video’s en andere hulpmiddelen die je helpen bij het gebruik van de plug-in. De documentatie kan je vinden op de website van de premium versie of via de plug-in zelf (door naar “Help” te gaan in het menu aan de linkerkant van het scherm).

Daarnaast biedt de premium versie ook een forum waar gebruikers vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen van de Elementor gemeenschap. Het forum is een goede plek om te zoeken naar oplossingen voor problemen die anderen al hebben opgelost, of om hulp te vragen voor specifieke uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Tot slot biedt de premium versie ook professionele ondersteuning aan via hun klantenservice. Als je Elementor Pro hebt aangeschaft, heb je toegang tot hun klantenservice en kan je contact opnemen met een medewerker van de premium versie om hulp te vragen. Dit kan via e-mail of chat, afhankelijk van de opties die beschikbaar zijn op hun website.

Samengevat zijn de belangrijkste manieren om ondersteuning te verkrijgen voor de premium versie:

 • Gebruik de documentatie van Elementor Pro om te leren hoe de plug-in werkt en om oplossingen te vinden voor problemen.
 • Zoek hulp op het forum van Elementor Pro, waar je kunt profiteren van de kennis en ervaring van andere gebruikers.
 • Neem contact op met de klantenservice van Elementor Pro voor professionele ondersteuning.

Met deze opties in gedachten kan je gerust zijn dat je altijd hulp kunt krijgen als je Elementor Pro gebruikt.

Pro tip: YouTube is ook een hele waardevolle bron waar vrijwel elk antwoord opstaat dat je zoekt. 

elementor support

Elementor Pro kopen

Om Elementor Pro te kopen, volg je de volgende stappen:

 • Ga naar de website van Elementor: Elementor Pro kopen
 • Klik op de knop “Koop nu” onder de versie van Elementor Pro die je wilt aanschaffen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van hoeveel sites je wilt gebruiken en hoe lang je de licentie wilt behouden.
 • Voer je persoonlijke en betaalgegevens in om de aankoop te voltooien. Je hebt een creditcard of PayPal account nodig om de aankoop te betalen.
 • Nadat je de aankoop hebt voltooid, ontvang je een e-mail met daarin instructies om Elementor Pro te activeren op je WordPress site. Volg deze instructies om Elementor Pro op je site te installeren en te activeren.

Houd er rekening mee dat je Elementor Pro alleen kunt gebruiken op WordPress-sites. Als je geen WordPress site hebt, moet je eerst een WordPress site maken voordat je Elementor Pro kunt gebruiken.

Ik hoop dat dit je helpt om Elementor Pro te kopen en te installeren op je WordPress-site! Als je verdere hulp nodig hebt bij het gebruik van Elementor Pro, kun je altijd terugkomen met specifieke vragen onderaan dit artikel dan zal ik deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Elementor Pro kosten

Elementor is een populaire pagina-bouwer voor WordPress, die gebruikers in staat stelt om professioneel ogende websites te maken zonder dat ze hoeven te coderen. Het platform biedt een gratis versie, maar veel gebruikers kiezen ervoor om te upgraden naar de premium versie, dat extra functionaliteiten en mogelijkheden biedt. In dit artikel zullen we de kosten van Elementor Pro bespreken, zodat je een beter begrip krijgt van wat je kunt verwachten als je overweegt om het platform te gebruiken.

De premium versie is verkrijgbaar in drie verschillende abonnementen: Essential, Expert en Agency. Laten we elk abonnement afzonderlijk bekijken:

 • Essential: Dit abonnement is gericht op individuele gebruikers en kost $ 59 per jaar of $ 4,91 per maand. Het biedt toegang tot alle basisfunctionaliteiten van de premium versie, waaronder toegang tot meer dan 300 professioneel ontworpen sjablonen, geavanceerde widgets en integraties met populaire marketing- en CRM-tools. Dit abonnement is geschikt voor mensen die een enkele website willen maken en niet van plan zijn om meerdere websites te bouwen. Met het Essential plan kun je op 1 website gebruik maken van de betaalde versie.
 • Expert: Dit abonnement is gericht op bedrijven en kost $ 199 per jaar of $ 16,50 per maand. Het biedt alle functionaliteiten van het Personal abonnement, plus toegang tot extra widgets en integraties, waaronder integraties met WooCommerce en formulieren van Gravity Forms. Bovendien krijg je ook toegang tot het Theme Builder-tool, waarmee je het uiterlijk van je hele website kunt aanpassen. Dit abonnement is geschikt voor bedrijven die meerdere websites willen maken en die willen profiteren van de extra functionaliteiten van Elementor Pro.
 • Hiermee kun je met 25 websites gebruik maken van Elementor Pro. 
 • Agency: Dit abonnement is gericht op professionele ontwikkelaars en kost $ 399 per jaar of $ 33,25 per maand. Het biedt alle functionaliteiten van het Business abonnement, plus toegang tot de populaire pop-up en alert-builder van Hello Bar en toegang tot het White Label-programma, waarmee je de betaalde versie kunt gebruiken voor je eigen klanten. Dit abonnement is geschikt voor professionele ontwikkelaars die de betaalde versie op grote schaal willen gebruiken en die willen profiteren van de extra functionaliteiten en mogelijkheden. Dit abonnement kan gebruikt worden van 1000 websites. 

Conclusie: is Elementor Pro de juiste keuze voor jou?

Elementor Pro is een premium plug-in voor WordPress die gebruikers in staat stelt om professionele en responsieve websites te bouwen zonder enige kennis van code. De plugin biedt een gebruiksvriendelijke drag-and-drop editor, honderden sjablonen en widgets, en tal van geavanceerde opties voor het aanpassen van de stijl en het gedrag van een website.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om een professionele website te bouwen zonder de tijd en moeite te moeten investeren in het leren van code, dan is Elementor Pro waarschijnlijk een uitstekende keuze voor jou. De plug-in is speciaal ontworpen om gebruikers te helpen snel en gemakkelijk professioneel ogende websites te bouwen, met behulp van een drag-and-drop editor en honderden sjablonen en widgets om uit te kiezen.

Er zijn echter enkele dingen waar je rekening mee moet houden voordat je besluit om Elementor Pro te kopen. Ten eerste is het belangrijk om te overwegen of je de extra functies van Elementor Pro echt nodig hebt. Als je bijvoorbeeld al tevreden bent met de gratis versie van Elementor en alleen een paar kleine aanpassingen wilt maken aan je website, dan is het waarschijnlijk niet de moeite waard om te upgraden naar Elementor Pro.

Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen of je het budget hebt om te investeren in Elementor Pro. Hoewel de plug-in redelijk betaalbaar is, kan het toch een aanzienlijke uitgave zijn, vooral als je meerdere websites wilt bouwen of beheren.

Tot slot is het ook belangrijk om te overwegen of Elementor Pro bij je technische vaardigheden past. Hoewel de plug-in gemakkelijk te gebruiken is, vereist het nog steeds enige technische kennis en vaardigheden om de beste resultaten te behalen. Als je bijvoorbeeld niet vertrouwd bent met het werken met WordPress of het aanpassen van websites, dan kan het gebruik van Elementor Pro een uitdaging zijn.

In conclusie is Elementor Pro een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om professionele websites te bouwen zonder enige kennis van code. Als je de extra functies van Elementor Pro echt nodig hebt, als je het budget hebt om te investeren in de plug-in, en als je vertrouwd bent met het werken met WordPress en het aanpassen van websites, dan is Elementor Pro waarschijnlijk de juiste keuze voor jou.

Als je een ervaren ontwikkelaar bent of al vertrouwd bent met het werken met WordPress en het aanpassen van websites, dan zou Elementor Pro je in staat kunnen stellen om snel en gemakkelijk professioneel ogende websites te bouwen zonder veel tijd te hoeven investeren in het leren van code. De plug-in biedt een gebruiksvriendelijke drag-and-drop editor, honderden sjablonen en widgets, en tal van geavanceerde opties voor het aanpassen van de stijl en het gedrag van een website.

Als je echter nog niet vertrouwd bent met het werken met WordPress of het aanpassen van websites, kan het gebruik van Elementor Pro een uitdaging zijn. In dit geval kan het nuttig zijn om eerst de gratis versie van Elementor te proberen en te kijken of deze voldoet aan je behoeften voordat je overweegt om te upgraden naar Elementor Pro. Het upgraden naar de Pro-versie is zeer gemakkelijk. 

Tot slot is het ook belangrijk om te overwegen of Elementor Pro echt de functies biedt die je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld al tevreden bent met de gratis versie van Elementor en alleen een paar kleine aanpassingen wilt maken aan je website, dan is het waarschijnlijk niet de moeite waard om te upgraden naar Elementor Pro. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar geavanceerde opties voor het aanpassen van de stijl en het gedrag van je website, of als je specifieke widgets of sjablonen nodig hebt, dan kan Elementor Pro wel een uitstekende keuze zijn.

In conclusie is Elementor Pro de juiste keuze voor jou als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om professionele websites te bouwen zonder enige kennis van code, als je het budget hebt om te investeren in de plug-in, en als je vertrouwd bent met het werken met WordPress en het aanpassen van websites. 

Als je echter niet vertrouwd bent met deze technologieën, of als je al een professioneel ogende website kunt maken met behulp van de gratis versie van Elementor, dan is het misschien niet de moeite waard om te upgraden naar Elementor Pro. Het is ook belangrijk om te overwegen of de extra functies van Elementor Pro echt nodig zijn voor jouw specifieke doeleinden, en of je het budget hebt om te investeren in de plug-in.

Al met al is Elementor Pro een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om professionele websites te bouwen zonder enige kennis van code. De plug-in biedt een gebruiksvriendelijke drag-and-drop editor, honderden sjablonen en widgets, en tal van geavanceerde opties voor het aanpassen van de stijl en het gedrag van een website. Als je de extra functies van Elementor Pro echt nodig hebt, als je het budget hebt om te investeren in de plug-in, en als je vertrouwd bent met het werken met WordPress en het aanpassen van websites, dan is Elementor Pro waarschijnlijk de juiste keuze voor jou.

Wat is Elementor Pro?

Elementor Pro is een premium versie van de Elementor page builder plug-in voor WordPress. Het biedt uitgebreidere functies en opties voor het maken van professioneel ogende websites met behulp van een visuele drag-and-drop editor. Elementor Pro maakt het gemakkelijk om pagina’s te maken die responsief zijn op mobiele apparaten en die voldoen aan de laatste SEO standaarden.

 
Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Elementor Pro?
 • Visuele drag-and-drop editor: maak professioneel ogende pagina’s zonder enige code te hoeven schrijven
 • Meer dan 300 professioneel ontworpen sjablonen en blokken: kies uit een ruime selectie van sjablonen en blokken om snel professioneel ogende pagina’s te maken
 • Aangepaste widgets: maak gebruik van aangepaste widgets om je pagina’s aan te passen en te verfraaien
 • Mobiele vriendelijkheid: maak responsieve pagina’s die er goed uitzien op mobiele apparaten
 • SEO-vriendelijk: maak gebruik van de laatste SEO-standaarden om ervoor te zorgen dat je pagina’s goed ranken in de zoekmachines
 • Integraties met andere tools: integreer Elementor Pro gemakkelijk met andere tools, zoals Mailchimp, Google Maps en vele andere
Hoe kan ik Elementor Pro krijgen?

Je kunt Elementor Pro kopen op de website van Elementor. Je hebt een actief WordPress-account nodig om Elementor Pro te kunnen gebruiken. Nadat je het product hebt gekocht, kun je het downloaden en installeren via de WordPress plugin-pagina of via Elementor zelf.

 
Wat zijn de systeemvereisten voor Elementor Pro?

Elementor Pro vereist een WordPress-site met minimaal WordPress versie 4.8 en PHP versie 5.6 of hoger. Het is aanbevolen om de laatste versie van WordPress en PHP te gebruiken voor de beste prestaties en compatibiliteit.

Wat zijn de systeemvereisten voor Elementor Pro?

Elementor Pro vereist een WordPress-site met minimaal WordPress versie 4.8 en PHP versie 5.6 of hoger. Het is aanbevolen om de laatste versie van WordPress en PHP te gebruiken voor de beste prestaties en compatibiliteit.

Kan ik Elementor Pro gratis gebruiken?

Er is een gratis versie van Elementor beschikbaar op de WordPress plugin-pagina, maar Elementor Pro is alleen beschikbaar als premium product en moet worden gekocht.

Is er een proefversie van Elementor Pro beschikbaar?

Nee, niet van Elementor Pro wel kun je de gratis versie van Elementor proberen om te kijken of Elementor bevalt. 

Is er hulp beschikbaar als ik problemen heb met Elementor Pro?

Ja, Elementor biedt uitgebreide documentatie, een forum en een goede klantenservice. 

Heeft Elementor een lifetime deal?

Nee, Elementor heeft geen lifetime deal. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gerelateerde posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *