Shopify pricing

Meer weten over de Shopify pricing? Wat kost Shopify en wat krijg je? Lees het in dit artikel!

Shopify pricing

Hoe zit het met de Shopify pricing? Zet voor jezelf Shopify Basic vs Shopify versus geavanceerd Shopify tegenover elkaar. De vraag is ook of je net gaat beginnen of moet upgraden naar Shopify of geavanceerd Shopify? Als starter kies je meestal Basic Shopify.

  Basic Shopify Shopify (normaal) Advanced Shopify
  $29 per maand $79 per maand $299 per maand
2 inlog-accounts x x x
24/7 (chat)service x x x
Kortingscodes x x x
Herstel verlaten winkelwagen x x x
Cadeaubonnen x x
Rapporten x x
Kosten creditcard EU 1.9% + €0.25 1.8% + €0.25 1.6% + €0.25
Kosten creditcard Wereld 2.9% + €0.25 2.8% + €0.25 2.6% + €0.25
iDeal kosten 0% + €0.29 0% + €0.29 0% + €0.29
Externe betalingsprovider 2.0% 1.0% 0.5%

Kijk voor een compleet overzicht op https://shopify.nl/prijzen/


Bij zowel Basic, Shopify als geavanceerd Shopify zitten hulpmiddelen voor fraudeanalyse. Verkopen op elke Shopify store is anders. Shopify voor de detailhandel is mogelijk voor een heel schappelijke Shopify prijs. Er is ook korting voor iedereen die Shopify wil tegen lage kosten. Je betaalt dan jaarlijks.

Transactiekosten op de Shopify spelen een rol wanneer je buiten Nederland wilt verkopen. De reden is dat er dan extra verwerkingsbandbreedte nodig om Shopify goed te laten draaien.

Er gelden dus maandelijkse en jaarlijkse prijzen voor elk Shopify pakket. Wil je Shopify voor meer verkoopkanalen dan je socials, dan moet je minimaal Shopify Basic nemen.

Als je gebruik wilt maken van Shopify betalingen zijn payments via Shopify tegenwoordig gekoppeld met iDeal. Ga gewoon naar Shopify en bekijk de verschillen.

Hoeveel producten naar je Shopify webshop gestuurd moeten worden, maakt niet uit. Hier zit geen limiet op. Onze aanbevelingen voor elk Shopify pakket kun je vinden in onze uitgebreide Shopify review.

Weet je welk plan je wilt, dan is registreren via Shopify een kort proces. Overschakelen naar Shopify is ook relatief eenvoudig. Al je bestellingen worden dan beheerd via Shopify.

Voor betalingen is er een gateway via Shopify met vlotte checkout. Welke pricing je ook kiest, je kunt je e-mail en domain makkelijk doorsturen en instellen in Shopify.

Voor de professionele rapporten van Shopify kom je wel bij de hogere pricing uit. De kosten voor Shopify zijn dan steviger. Shopify Plus pricing is het duurste en voor grote bedrijven.

Wil je verbinding met Shopify maken en spelen met de Shopify instellingen? Je kunt ook een losse website combineren met Shopify Lite. Hiermee kun je ook goedkoop op Facebook verkopen.

Samenwerken met een Shopify levert vele voordelen op. Deze kun je al krijgen met de Basic Shopify functionaliteiten.

Afhankelijk van het soort Shopify plan kun je snel geld met Shopify verdienen. Ben je nieuw hiermee, en heb je vragen over Shopify of heb je al betaalt voor je Shopify account, laat het ons weten.


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gerelateerde posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *