Wat is high ticket affiliate marketing?

Wat is high ticket affiliate marketing en wat zijn voorbeelden van high ticket affiliate marketing onderwerpen?

Wat is high ticket affiliate marketing?

High ticket affiliate marketing

Als jij gaat voor high ticket affiliate marketing dan is het belangrijk dat je precies weet waar je het over hebt voordat je eraan begint. Je kunt niet zomaar ergens aan beginnen zonder dat je een idee hebt wat je moet doen. Als jij niet weet wat je moet doen dan is de kans dat jij winst maakt natuurlijk een stuk kleiner, terwijl jij met high ticket affiliate marketing juist meer winst wilt maken. Om ervoor te zorgen dat jij weet wat high ticket affiliate marketing is wordt het voor jou allemaal uitgelegd, jij weet dan precies waar je aan toe bent.

Wat is high ticket affiliate marketing?

Met high ticket affiliate marketing richt jij je vooral op de hogere winst prijzen. Je verkoopt liever een product waar meer geld uit te halen valt dan wanneer je daarvoor honderd producten moet verkopen. De winst die jij dan maakt, wordt commissie genoemd, je wilt ervoor zorgen dat die zo hoog mogelijk is. Jij hoeft dan dus minder te verkopen waardoor jij meer winst hebt en meer tijd hebt om te gaan promoten en weer nieuwe dingen kunt gaan verkopen.

Hoe werkt high ticket affiliate marketing?

Als je besloten hebt om met high ticket affiliate marketing te gaan werken dan is het belangrijk dat je precies weet wat je moet doen. Als eerste heb jij een affiliate marketing programma nodig waarmee jij je eigen affiliate link krijgt waar jij jouw producten kunt plaatsen. Als er iemand op jouw affiliate link klinkt kan het gebeuren dat die persoon wat van jou koopt, dan heb jij dus winst gemaakt en dat is precies de bedoeling van high ticket affiliate marketing.

Een goed voorbeeld van high ticket affiliate marketing

Als jij een voetbal wilt gaan verkopen dan zul je daar bijvoorbeeld een stuk minder winst mee maken dan wanneer jij een zonnebank wilt verkopen. De aanschafprijs van een zonnebank is hoger dan die van een kast en daardoor zal er meer winst uit te halen zijn. Jij hoeft daar dus minder van te verkopen om een hogere winst te hebben. Dat is precies waar high ticket affiliate marketing om draait, een hoge winst of met andere woorden commissie.

Bijvoorbeeld: Een voetbal kost € 40,- en je krijgt 10% commissie, dan verdien je dus € 4,- per verkoop. Als je een zonnebank verkoopt die € 3.000,- kost en je krijgt ook 10% commissie dan verdien je € 300,- met één verkoop. Dit betekent dat je met 10 verkopen per maand al een serieus maandsalaris verdiend. 

Welke producten doen het goed in high ticket affiliate marketing?

Natuurlijk zijn er producten die het heel erg goed doen in de high ticket affiliate marketing, helaas zijn er ook producten die het minder goed doen. Het is verstandig om te weten welke producten dat zijn voordat jij verder gaat kijken, je wilt niet met een product komen dat niet verkoopt want dan is jouw winst nul. De volgende producten doen het goed in de high ticket affiliate marketing, je zou daarmee dus een goede winst kunnen maken als jij ze op de goede manier aanbiedt.

 • Software voor SEO en social media
 • Elektronica zoals koelkasten, tv’s en ander witgoed
 • Juwelen en sieraden
 • Exchanges en (crypto) brokers
 • Jacuzzi’s
 • Marketingprogramma’s
 • VPN’s
 • Leadgeneratie

Op software zit vaak een zeer hoge winstmarge waardoor er veel commissie gegeven kan worden. 

Hoeveel winst kun je maken?

Hoeveel winst jij kunt maken is afhankelijk van wat je verkoopt. Met het ene product kun je meer winst maken dan met andere producten. Meestal wordt affiliate marketing vanaf € 100,- commissie high ticket genoemd. Je zal dus meestal meer dan € 100,- winst maken afhankelijk van het product wat jij gaat verkopen. Een koelkast zal meer commissie opleveren dan een T-shirt.

Welk programma heb je nodig voor high ticket affiliate marketing?

Je kunt niet zomaar beginnen met high ticket affiliate marketing. Je hebt daar wel een programma voor nodig die jou daarbij helpt. Met de volgende programma’s wordt het voor jou al een stuk makkelijker.

 • Kinsta
 • Smart Proxy
 • HubSpot
 • Semrush
 • Urikar
 • Shopify
 • Member Mouse
 • Spocket
 • Liquid web
 • Amazing Selling Machine

Wat is het voordeel van high ticket affiliate marketing?

Het voordeel van high ticket affiliate marketing is dat als jij het op de goede manier aanpakt je ook op een makkelijke en snelle manier geld kunt verdienen. Zeker als jij voor high ticket gaat dan is de winst hoger dan bij geen high ticket. Dat is zeker een voordeel, als jij dus weet wat je moet doen dan kun jij op de goede manier genoeg winst maken.

Hoe begin je met high ticket affiliate marketing?

Als je begint met high ticket affiliate marketing zijn er een paar stappen die je moet ondernemen. Je moet je aanmelden voor een affiliate marketing programma. Als je je eigen affiliate programma hebt dan kun jij daar jouw producten opzetten. Via jouw affiliate marketing link kun jij een koper naar jouw site trekken in de hoop dat die koper ook echt iets koopt, als die koper iets heeft gekocht dan krijg jij de commissie over het verkochte product.

1. Kies wat je wilt verkopen

Je doet er verstandig aan om een niche te hebben en die niet te ver uit te breiden. Je moet daarnaast een nichepubliek hebben, zonder nichepubliek kun je namelijk ook niets verkopen. Jij moet dus zorgen dat jouw nichepubliek in jou geïnteresseerd is, maar ook dat ze wat bij jou gaan kopen. Hoe jij dit precies aan moet pakken kan afhangen van wat jouw niche is.

2. Zorg voor websiteverkeer

Het is belangrijk dat jij websiteverkeer hebt, zonder websiteverkeer kun jij namelijk niets verkopen. Jij zult zelf de producten moeten promoten die jij wilt verkopen, alleen op die manier kun jij ook daadwerkelijk iets verkopen. Als jij de juiste mensen naar jouw website weet te lokken dan is de kans groot dat zij ook wat kopen bij jou, des te meer jij verkoopt, des te groter is de winst. Dat is toch wel de moeite waard om voor te gaan.

3. Hoe zorg je voor websiteverkeer?

Hoe je voor websiteverkeer gaat zorgen is dan nog een goede vraag want dat kun je op verschillende manieren aanpakken. Je moet je product letterlijk gaan promoten. Je kan ervoor kiezen om dit te doen via het internet weg, dan kun jij jouw website link op de juiste plaatsen achterlaten in de hoop dat mensen erop klikken. Je kunt het ook via andere manieren doen zoals mond op mondreclame.

Daarnaast bestaan er talloze manieren om je affiliate marketing link te promoten via het internet. De populairste manier voor het promoten van je affiliate marketing link is door SEO. SEO is het organisch hoog proberen te komen in Google. Hierbij betaal je dus niet per klik. 

Hoe word je succesvol met high ticket affiliate marketing?

Succesvol worden, gaat natuurlijk niet vanzelf, je moet daar wel wat voor doen. De beste manier om succesvol te worden is om heel hard te werken, als je hard werkt dan zal dat zich uiteindelijk gaan lonen. Je moet dus jouw blog of website promoten zodat mensen gaan kijken op jouw site en dan hoop je uiteraard dat ze iets gaan kopen. Als ze dan iets gaan kopen dan heeft je werk dus effect gehad en daardoor zal jij dus alleen nog maar harder willen werken.

1. Met high ticket maak je meer kans

Met high ticket affiliate marketing kun je niet alleen meer commissie krijgen, maar je hebt ook meer kansen om iets te verkopen. Doordat de prijs van jouw producten hoger liggen is het dus ook een product wat minder snel verkocht wordt in de meeste gevallen. Je hoeft alleen maar een goede koper te vinden en die te overtuigen van jouw product. Doordat je high ticket producten verkoopt, heb jij sneller winst als je een product verkoopt, dat maakt high ticket affiliate marketing toch wel een hele aantrekkelijke manier om te verkopen.

2. Hou een doel voor ogen

Als jij een doel voor ogen houdt dan is het makkelijker om daarvoor te gaan werken. Je kunt niet beginnen en gelijk al heel erg groot zijn, daar moet je echt voor werken en jezelf omhoog hijsen. Je zult zien dat als jij het op de goede manier aanpakt dat het nog best snel kan gaan, je hoeft dus enkel maar jezelf een doel op te leggen en die steeds wat te verhogen. Zorg ervoor dat jouw doel niet te hoog is, anders dan kan het een hoge berg worden waar je met tegenzin tegenop ziet.

3. Win het vertrouwen van klanten

Je wilt het vertrouwen winnen van klanten, dat wil je vooral omdat je hoopt dat als ze weer iets nodig hebben dat ze dan weer bij jou terugkomen. Doordat jij veel winst maakt bij een klant kun jij ook meer energie en tijd steken in die klant, dat zorgt ervoor dat die klant jou gaat vertrouwen. Dat is precies wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de klant weer terugkomt bij jou en opnieuw een product zal kopen bij jou.

4. Hoe weet je of high ticket affiliate marketing iets voor jou is?

Denk jij wel wat te zien in high ticket affiliate marketing? Dan kun jij natuurlijk altijd proberen om ook winst te gaan maken op die manier. Het is wel heel erg verstandig om je helemaal goed in te lezen over hoe je te werk moet gaan. Een kleine fout kan er al voor zorgen dat jij geen winst maakt en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

5. Weet waar je aan begint

Op het moment dat jij aan high ticket affiliate marketing gaat beginnen is het heel erg belangrijk dat je precies weet waar je aan gaat beginnen, lees je van tevoren goed in over wat je kunt verwachten. Je kunt niet verwachten dat je enkel maar een affiliate link nodig hebt die dan het werk voor jou doet, jij moet echt zelf de link promoten en zorgen dat mensen bij jou komen. Als de mensen dan bij jou op de website zijn dan betekent dat niet dat ze ook gelijk wat gaan kopen. Jij moet alles uit de kast om ervoor te zorgen dat het product ook echt verkocht wordt.

6 Je werkt alleen

Over het algemeen zul jij alles alleen doen, dat kan wel een punt zijn waar je tegenop ziet want dat betekent dus ook dat je veel tijd kwijt zult zijn. Als jij iets verkoopt dan is dat natuurlijk wel heel erg fijn, maar het kan ook betekenen dat je heel veel werk moet verrichten voordat jij daadwerkelijk iets verkoopt, houdt dat goed in je achterhoofd. Hoe harder je ervoor werkt, hoe fijner het is om iets te verkopen, het kan net de motivatie zijn die je nodig hebt om door te zetten en nog meer te verkopen.

7. Kijk op internet wat je nodig hebt

Als je wilt weten waaraan je begint dan kun jij het beste eens op internet rondkijken om te weten wat je kunt verwachten. Op internet staat heel erg veel over affiliate marketing en ook wat het dan precies inhoudt, ook wordt daar precies omschreven wat high ticket is en hoe jij dat aan moet pakken. Het kan zijn dat jij daarna nog met vragen zit en je kunt natuurlijk altijd eens iemand raadplegen, dan weet je precies waaraan je begint.

8. Denk goed na voordat je er echt aan begint

Als jij alles weet wat je moet en wilt weten dan is het tijd om ook daadwerkelijk een plan te gaan maken. Je moet uitzoeken met welk affiliate programma jij aan de slag wilt gaan, ieder affiliate programma heeft zijn voor- en nadelen en het is goed om die van tevoren uit te zoeken. Als jij al met een programma onderweg bent dan kan het lastig zijn om een overstap te maken, daarom is het makkelijker om gelijk met het juiste affiliate programma aan de slag te gaan.

9. Zoek naar ervaringen zodat je weet wat je kunt verwachten

Als je weet wat je moet verwachten dan weet je ook wat je moet doen, jij kunt je zo dus voorbereiden. Als jij goed voorbereid begint dan zal het jou ook niet tegenvallen of zwaar overkomen, iedereen moet werken voor geld en dat betekent dus dat jij ook zult moeten werken voor dat geld. Als jij ervaring opzoekt dan kun jij alvast zien op wat voor manier je dat moet doen.

Wat is high ticket affiliate marketing?

High ticket affiliate marketing is een vorm van affiliate marketing waarbij affiliates producten of diensten verkopen die een hoge prijs hebben, vaak meer dan € 1000. Dit kan bijvoorbeeld zijn vakanties, cursussen, coaching programma’s of andere hoogwaardige producten of diensten.

Hoe werkt high ticket affiliate marketing?

High ticket affiliate marketing werkt op dezelfde manier als andere vormen van affiliate marketing. Affiliates ontvangen een commissie voor elk product of dienst dat ze verkopen via hun affiliate link. Het verschil met andere vormen van affiliate marketing is dat de commissies voor high ticket producten of diensten vaak veel hoger zijn dan voor lagere prijsproducten.

 
Hoe kan ik starten met high ticket affiliate marketing?

Om te starten met high ticket affiliate marketing, zul je eerst moeten zoeken naar bedrijven of producten waarvoor je wilt werken als affiliate. Veel bedrijven bieden affiliate programma’s aan waarbij je producten of diensten kunt verkopen en een commissie ontvangt voor elke verkoop die je genereert. Je kunt zoeken naar bedrijven of producten die bij jouw doelgroep passen en vervolgens contact opnemen met het bedrijf om te vragen of ze een affiliate programma aanbieden.

 
Wat zijn de belangrijkste dingen waar ik rekening mee moet houden bij high ticket affiliate marketing?

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden bij high ticket affiliate marketing:

 1. Zoek naar producten of diensten die aansluiten bij jouw doelgroep: Als je wilt slagen in high ticket affiliate marketing, is het belangrijk om producten of diensten te promoten die aansluiten bij jouw doelgroep. Als je bijvoorbeeld een blog hebt over gezondheid en wellness, zou je kunnen overwegen om high ticket producten te promoten die gericht zijn op gezondheid en wellness.

 2. Zorg voor goede productkennis: Als je high ticket producten of diensten promoot, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat je aan het verkopen bent. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de kenmerken en voordelen van het product of de dienst, zodat je potentiële klanten kunt overtuigen van de waarde ervan.

 3. Zoek naar bedrijven met een goede reputatie: Als je wilt werken met een bedrijf als affiliate, is het belangrijk om te zoeken naar de beste bedrijven. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gerelateerde posts

WordPress downloaden

WordPress downloaden

WordPress downloaden, hoe moet dat en welke opties zijn er?  WordPress downloaden? Er zijn verschillende manieren om WordPress te downloaden en om een website te

Lees verder »
URL betekenis

URL betekenis

Wil je een WordPress pagina dupliceren? Lees dan deze uitleg! Wat is een URL? Benieuwd naar een URL betekenis? Een URL (Uniform Resource Locator) is

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *